Seks sa kolegom s posla

seks sa kolegom s posla

Brak bez seksa

Udala sam se sa devetnaest godina za momka koga sam mnogo volela. U početku je brak bio predivan, a ljubav strastvena. Kako su godine prolazile, moj muž je počeo da se hladi prema meni i da mi posvećuje sve manje pažnje.

Cveće sam dobijala samo za rođendan, a nama drage datume je potpuno zaboravio. Ponekad sam bila ljubomorna na računar za kojim je provodio sate i dane. To mi je nekako bilo neshvatljivo.

U svojoj tridesetpetoj i sa dvoje dece, još uvek imam manekenski struk, velike, lepe, tvrde grudi i čvrstu zadnjicu. Izgledam vrlo poželjno.

Muž je toliko bio nezainteresovan za seks da sam čak sumnjala da me vara. To nikad nisam uspela da otkrijem. S obzirom na vreme koje je provodio uz računar, sumnjam da je imao vremena za ljubavnicu.

Upoznala sam kolegu na poslu

Nekako paralelno sa udajom sam dobila posao u firmi u kojoj uglavnom rade muškarci. Saletali su me na svakom koraku, ali sam ostala hladna kao stena na njihove nasrtaje. Bila sam posvećena svom mužu i porodici i drugi me nisu zanimali.

A onda se pojavio ON. Nije spadao u lepotane, ali mi je njegov osmeh grejao promrzlo srce. Pored njega sam se osećala prijatno. Davao mi je snagu da izguram dan.

U početku sam na njega gledala kao na brata, nekog ko me razume i kome mogu svaku tajnu da poverim, sve do trenutka kad sam se zatekla u maštanjima kako vodim ljubav sa njim. Činilo mi se da i njegov pogled kojim me je gledao postaje sve užareniji.

Svaki put kada bi ga srela kolena bi sama počela da klecaju, a u utrobi bih osetila čudnu toplinu koju nisam odavno osetila.

Želja koju sam osećala je bila sve veća. Želela sam ga ludo, ali sam se trudila da u sebi ugušim tu strast. Ipak, bila sam u braku i nisam želela da prevarim muža.

seks sa kolegom s posla

Pozvao me na večeru

Prošlog aprila, muž je otišao na službeni put u inostranstvo. To vreme sam iskoristila da odem do mojih koji žive u unutrašnjosti da ih posetim. Bila sam dobro raspoložena jer su mi stvari u zadnje vreme baš išle od ruke.

Tokom ručka kod roditelja stigao mi je SMS od njega. Javio mi je da je na nekom seminaru u Vrnjačkoj banji i da bi voleo da večeramo zajedno. Nastupila mi je totalna konfuzija u glavi, a srce mi je ludački lupalo.

Rado sam prihvatila večeru i da provedem veče sa njim, da se opustim i da uživam u njegovoj pažnji koju ću imati samo za sebe.

Brzo sam se spremila, obukla tange i čipkani brushalter i crni komplet sako – mini suknja, koji su više otkrivali nego pokrivali.

Plesali smo zajedno

Pojavio se u tačno dogovoreno vreme kolima i otišli smo na večeru u jedan lep restoran sa muzikom. Sati su prolazili kao minuti, pričali smo, smejali se i uživali u uzajamnom društvu.

Popila sam dve čase crnog vina koje su me brzo udarile u glavu. Kad je orkestar zasvirao muziku za ples, zgrabila sam ga i izvela na podijum.

Pribila sam se i počela polako da trljam svoje grudi o njega, a ubrzo zatim i osetila kako mu batina raste u gaćama.

Ono sto sam osetila me je ostavilo bez daha. U glavi su mi se mešali griža savesti prema mužu i želja da me uzme odmah sad, na podijumu.

Kad se ples završio, osetila sam njegovu ruku na mojoj butini koja se ispitivački kretala uz nogu ka ribici. Nešto mi je pričao, ali sam razumela samo “blesavko moj”.

Više ništa nisam čula osim boje njegovog glasa na koji sam se ježila. Topila sam se od miline. Kad smo završili večeru, seli smo u kola i krenuli ka kući mojih roditelja.

najbijanje na kurac

Seks u kolima

Odvela sam ga na skriveno mesto gde smo muž i ja ranije često vodili ljubav u kolima tokom našeg zabavljanja. Čim smo stali, više nisam mogla da se suzdržim.

Počela sam da ga ljubim u autu svuda po licu, gurnula mu jezik u uvo, grickala vrat, a rukom prelazila preko izbočine na njegovim pantalonama koje su pretile da prsnu.

Otkopčala sam ih i strpala njegovu batinu u usta. Bio je sav vlažan, a ja sam ga halapljivo gutala i lizala od korena ka glaviću. Davno nisam osetila takvu slast.

On je počeo da me miluje po kosi, zatim je stegao i čupajući me nabijao moja usta na njegovu batinu. Bila sam van sebe. Primila sam ga celog.

Posle par minuta svršio mi je u usta. Prvi put da mi nije bilo gadno. To mužu nikad nisam dozvolila. Pokupila sam svo seme i bilo je jako ukusno.

Njegova batina se ponovo ukrutila u mojim ustima.

Lizao mi je obrijanu picu

Zatim je oborio moje sedište, raskopčao sako i počeo da me ljubi, gricka bradavice i mesi grudi. To je bio prekrasan osećaj, u tom trenutku zaboravila sam i na muža, i na porodicu, i na stid koji sam osećala, želela sam da ga osetim duboko u sebi.

Pocepao mi je gaćice i počeo da liže moju sveže obrijanu ribicu.

Počela sam da se gubim, da buncam. Šta mi to radiš ljubavi, stenjala sam dok mi je nabijao prst u picu i stimulisao klitoris.

A onda se zavalio u svoje sedište, podigao me i namestio na svoj kurac. Mislila sam da ću da eksplodiram. Mešala sam kao luda dok me je nabijao na kurac.

Masirao mi je bradavice, šaptao je da sam njegova kurvica, perverzna cura i da će mi razneti utrobu. Sve to me je još više palilo.

seks otpozadi

Seks otpozadi

Posle samo par trzaja, osetila sam kako se moji sokovi slivaju niz njegov kurac, koji je nastavio neumoljivo da udara. Zatim me je izveo iz auta, zadigao suknju i počeo da me tuca otpozadi.

Kada je bio blizu kraja, izvukao ga je iz moje ribice, naterao da kleknem i nabio u moja usta.

Poludela sam od slasti, ovo sam želela tako dugo. Svršio mi je po licu i grudima. Osećala sam kako mi grudi gore.

Na rastanku smo se dugo ljubili. Bila sam tako opuštena jer mi je pružio nešto sto mi je tako nedostajalo. Još auto nije ni zamakao iza obližnje zgrade, a osećala sam da mi već nedostaje njegovo prisustvo.

Čitavu noć u krevetu sam razmišljala o onome šta nam se desilo i dodirivala se po vlažnoj ribici.

Otad koristim svaku moguću priliku da bi bili zajedno. Ne želim da se razvedem zbog dece, a ne mogu više ni bez njega. Mislim da muž nešto zna, ali ga to ne zanima previše, a i da zna, šta mu ja tu mogu.

Uskoro ponovo ide na službeni put za neki dan, ponovo ću se osetiti živom.

matorka za analni seks

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj 0906/400-095
opcija 17

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 17

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 17

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 17

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: