Grupnjak sa Prijateljima

Treba nam promena, probaćemo grupni seks

Moj ljubavnik me toliko ponekad gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno želela da učinim, jer smo se tako dobro slagali. U seksu svakako!

Bio je svestran, redak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmerno uživali u njima kada bismo ih realizovali. Kad su nam dosadile sve moguće poze na ovom svetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo da pokušamo nešto novo.

– Ana, šta kažeš na grupni seks?

Upitao me jedne večeri, dok smo lenčarili nakon ludog seksa. – Mislim sve najbolje – Znaš, postalo mi je pomalo dosadno, a tebi, upitala sam ga. – Mislim da nam treba promena. – Svakako se slažem s tobom! Ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego da organizujemo neki grupnjak sa prijateljima.

Nije lako pronaći par za grupnjak

Stvari baš i nisu išle glatko. Lako je pronaći jednog tipa ili curu za grupnjak, ali pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni ne priznaju sami sebi. Isključivo ih jebe jedna stvar: Šta bi drugi rekli?

Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih od predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvataju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje telo neslućenim užicima. Na kraju smo pronašli odgovarajuće ljude.

Pozvali smo naše nove prijatelje na veceru, napili ih vinom i poceli se ljubakati pred njima.


Brzo smo se opustili i počeli da se seksamo

U početku su naši gosti glumili šok, da bi potom i sami počeli da se ljube i balave jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša nova prijateljica drkala svom momku kurac pred našim oćima, a on njenu picu trljao prstima. Ja sam se već odavno davila kurcem svog ljubavnika.

Jedva sam čekala da se svo četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem.

Ubrzo se tako i dogodilo. Zaigrali smo, skinuli usput odeću sa sebe, izludovali se, i pomalo izmučeni, što od alkohola, što zbog igranja, legli u krevet. Milovali smo jedni druge ko je koga stigao. Nas dve smo legle na sredinu kreveta i počele smo da se ljubimo.


Za to vreme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim telima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. Kad su primetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine, jednostavno su nas razdvojili.

Baš i nisam bila presrećna jer sam isključivo želela da uživam prvenstveno u pici, a tek kasnije u njihovim kurcima.

Kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi nabio na kurčinu, nisam mogla da izdržim, nego sam rekla svom ljubavniku – Pojebi je u guzu! Učinio bi to i bez da sam mu rekla.

Nabili su nam kurčine u picu

Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, posmatrajući kako je jebu, uzvikivala sam – Izjebite tu pičku! Izjebite je! I, izjebali su je.

Ubrzo je pojebana kučka cvilela od orgazma.

Brže-bolje sam je pomerila s mesta uživanja i nataknula se na kurac svog ljubavnika, dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vreme oblizivala mesto gde je moja pizda gutala ljubavnitkovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva, davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila.

Seksali smo se cele noći

Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osetila da će ubrzo eksplodirati. Nekako, u isto vreme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osetila navalu sperme u svojim ustima, od kurčine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, posmatrala celi jebeni prizor. I ne samo to nego se, kao usput, žestoko dirala prstima.

Jebali smo se cele noći. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve ideje koje su nam pale na pamet.

Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni druge. Tada smo osetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

Još samo jedna stvar – pušenje

– Ana, ovo je bila dobra ideja, rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha. – Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo, dodala sam, na šta su se oni zadovoljno osmehnuli.

– Ipak, nismo baš sve probali, izjavila je ona.

Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svetu, ali moram priznati, prijatno me je iznenadila.

– Momci nisu međusobno popušili jedan drugom, rekla je.

Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole da jebu u dupe ili vole da budu jebani u dupe. Stoga sam im rekla: – Krenite s drkanjem. Bez ustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim su ih pušili.

Dok su bili ograničeni strahom šta ćemo nas dve pomisliti, uzbuđene prizorom, mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to zaista dobar, pravi jebeni grupnjak. Toliko dobar da je bio izuzetno uticajan za budućnost. Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje.

matorka za grupni seks

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 28

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 28

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 28

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 28

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: