Dugo Očekivano Lizanje Pičke

pička za lizanje

Sanja je uvek znala da me oraspoloži

Nemam običaj da pratim mog dečka na fudbalskim utakmicama, koje dva puta nedeljno igra sa svojim društvom, jer sam svesna da bi mi bilo užasno dosadno. Ovog petka sam ipak odlučila da odem jer sam saznala da će doći još nekoliko cura.

Zaista je bilo dosadno gledati desetak mladića kako pomahnitalo trče za loptom i glume vrhunske igrače. Cela igra je postajala tragikomična i bilo mi je čak žao što uopšte gubim vreme.

Pokraj mene bile su još tri devojke koje sam slabo poznavala, a sve su one bile cure takozvanih igrača. Pomalo sam se osećala nelagodno u njihovom društvu, jer nismo imale baš previše zajedničkih tema.

Sanju sam malo bolje poznavala, a njena vedra narav uvek je stvarala veselu atmosferu. Njen zarazan smeh redovno bi me oraspoložio te mi je bilo krivo što se s njom ne viđam češće, jer dobro je pored sebe imati nekog ko te uvek može nasmejati.

Sanja i ja smo se zapričale

Sanja ima mnogo prijateljica pa sam smatrala suvišnim da joj se još i ja namećem. Takođe je starija od mene tri godine, pa nisam bila sigurna da bi me njeno drustvo najbolje prihvatilo. Momci su i dalje igrali, a mene je Sanja sve više okupirala najnovijim tračevima i prepričavanjima avantura s njenim dečkom.

Bila je jako otvorena, pa nije prećutala ni najsitnije detalje o njihovom seksualnom životu.

Iz njenih priča shvatila sam kako uopšte nije zadovoljna seksom i kako je već više puta bila u iskušenju da prevari dečka, ali joj savest ipak nije dozvoljavala.

Izazovnog je izgleda pa me priče o bogatom seksualnom iskustvu uopšte nisu iznenadile. Iskreno, nije mi delovala kao tip cure koja bi mogla da izdrži u dugoj vezi. Potpuno sam zaboravila da se nalazimo u dvorani i više nisam ni trenutak pridavala važnost situaciji na terenu. Nismo ni primetile da Tina i Silvija više ne sede pored nas. Još bolje. Ionako nisu bile preterano društvene.

devojka masturbira pičku

Pošle smo do WC-a

Sanja je morala hitno u WC. Pošla sam s njom da joj pravim društvo. Nismo znale gde se nalazi WC pa smo se izgubile na putu po mračnim hodnicima konfuzne dvorane. Odjednom smo naišle na garderobu s tuševima i to mušku. Nažalost u njoj nije bilo nikakvih muškaraca.

Sanja je spomenula kako nikad nije imala seks u svlačionici jer je uvek neko bio tu da smeta.

Krenula je prema tušu i počela da skida odeću sa sebe. Baš mi je vruće. Ovo tuširanje će me spasiti! U prvi mah sam mislila da je Sanja skroz poludela, ali mi se ideja učinila sjajnom pa sam odlučila da se i ja osvežim. Skinula sam sa sebe sve krpice. Nije mi bilo nelagodno zbog Sanje jer smo obe bile gole. Ipak je ona započela prva.

Tuširanje u svlačionici

Sanja se već tuširala kad sam ja ušla u susednu tuš kabinu. Kao za inat, moj tuš je imao slab mlaz vode. Uopšte nisam imala volje da se tuširam. Isprobala sam i druga dva tuša. Ista situacija. Slab mlaz vode.

Ispalo je da Sanja ima sreće s njenom tuš kabinom. Jedino njen tuš je bio potpuno ispravan. Ljutito sam psovala jer sam bila iznervirana. Uzela sam peškir da se obrišem i počela sam da se oblačim. Sanja me posmatrala kroz zavesu tuš kabine i dobacila, Ma daj, nemoj da se nerviraš bez razloga.

Pod mojim tušem ima dovoljno mesta za obe. Skini se i pridruži mi se. Ovde je super.

Dok sam hodala prema tušu, nisam mogla a da ne bacim pogled na prelepo Sanjino telo, neverovatno uzak struk iznad kog su se isticale punije grudi. Bradavice su vidno štrčale pod mlazom tople vode. Jedva sam čekala da joj se pridružim. Uopšte nisam pomišljala na mogućnost da bi nas neko mogao videti kako se zajedno tuširamo.

selfi gola devojka pozira

Nežno me masirala pod tušem

Kabina je bila poprilično uska. Bilo je gotovo nemoguće izbeći kontakt sa Sanjinim telom. Dok sam se ja pomalo sramežljivo tuširala, Sanja je veselo pevušila i masirala mlazom svaki delić svog zategnutog tela.

Nažalost, sa sobom nismo imale nikakav gel za tuširanje. U kabini se nalazio običan sapun. Sanja je uzela sapun i lagano njime trljala svoj ravan stomak, kukove i svoje međunožje.

Na trenutak se odmakla kako bi meni oslobodila više mesta. Okrenula sam lice prema tušu i prepustila se mlazu tople vode.

Odjednom sam osetila Sanjine dlanove na leđima. Nežno me masirala sapunom. Osećaj je bio predivan. Počeli su da me podilaze žmarci.

Osetila sam neopisivu želju da se prislonim uz njeno telo. Želela sam da mazim njenu meku kožu i da dodirnem njene tvrde i velike bradavice.

Trljala je moj klitoris

Klizila mi je sapunom niz leđa. Počela je lagano da trlja moju guzu. Trljalo je par sekundi, a zatim je krenula sapunom prema mojoj mačkici koja je jedva čekala dodir Sanjinih prstića. Prstima je dodirnula moje usmine, nežno ih razdvojila i krenula da ih trlja. Locirala je moj klitoris i takođe ga trljala i stimulisala.

Pritiskala sam se uz njeno telo. Htela sam da joj pokažem koliko sam željna njenih dodira.

Njeni prstići su veselo trljali moj vreli klitoris. Sanjin prstić je prodirao duboko u moju vlažnu rupicu. Nisam mogla da izdržim više pa sam zastenjala nekoliko puta. Okretala sam guzu u ritmu Sanjinog trljanja moje pice.

Šapnula mi je na uvo, Samo uživaj, želim da što snažnije svršiš! Znala sam da to neće biti teško s obzirom kako je trljala moj klitoris i picu.

Gurala je prstiće u moju picu

Udaljila me je od svog tela i naslonila na zid tuš kabine kako bi mogla još jače da gurne svoje prstiće u moju vrelu i napaljenu picu. Natrtila sam se što sam jače mogla, željno iščekujući njene dodire. Pritisak u moju pičkicu je postajao sve jači i jači. Sanja je dodavala prst po prst da bi mi pružila što jači užitak.

Nezasito sam drhtala moleći je za još. Bila je sve energičnija. Bukvalno me je tukla svojim dugačkim prstima. Želela sam da ovo što duže potraje pa sam odlagala orgazam što sam duže mogla. Nisam više mogla da izdržim.

Snažni trzaji su prožimali moje telo i svršila sam. Bila sam srećna i ispunjena.

Sanja me uhvatila za bukove i lagano povukla prema sebi. Poljubila me u ramena, vrat, a zatim i u usta. Nežno smo se ljubile trljajući se telima. Njene grudi bile su tako velike da im nisam mogla odoleti. Krenula sam vrhom jezika ka njenim velikim bradavicama. Pohlepno sam ih lizala, usisavala u svoja usta i grickala.

seksi hotline razgovori

Sanja mi je sela picom na lice

Spustila sam se do njenog stomačića i nežno ga mazila i ljubila. Sanjina mačkica bila je sveže obrijana. Mamila me je jebozovnim izgledom. Bila je vlažna. Uhvatila sam prstima njen poveći klitoris.

Klekla sam na kolena i zatražila od Sanje da mi sedne na lice kako bih mogla što bolje da joj poližem picu.

Raširila se i počela pohlepno da trlja svoju picu o moj jezik. Lizala sam picu od uske rupice do klitorisa. Detaljno sam obrađivala svaki deo njene uzavrele mačkice. Čvrsto me uhvatila za kosu u zanosu. Ah, to, predivno me ližeš. Ponavljala je to dok sam ja sve brže kružila jezikom po njenoj pici između njenih nabreklih usmina.

Sanja je svršila

Trzala se svom silinom i vukla me snažno za kosu. Svršiću, oh. Još jače, liži me jače. Tooo. Zabila sam joj tri prsta u vlažnu picu. Bila je oduševljena. Osetila sam da stižu prvi trzaji zbog orgazma. Nabijala sam je jače i jače.

Stenjala je sve glasnije i glasnije. Nastavila sam da ljubim njenu vlažnu pičkicu.

Želela sam da joj što više ugodim i pružim predivan orgazam. Uhvatila me za ruku, podigla i privukla sebi. Mazile smo se i ljubile još nekoliko trenutaka. Uživala sam, nežno mi je šapnula. Poljubila sam je još jednom u usta i dodala, Sad više nećeš moći da kažeš da nisi imala seks u svlačionici. Nasmejale smo se obe i nastavile da se ljubimo.

Ponovile smo još par puta

Kad smo završile sa našom malom seks avanturom, obukle smo se i vratile na tribine. Momci su još uvek igrali fudbal. Nisu ni primetili da nas nije bilo. Njima je bilo zabavno igrajući fudbal, a i nama nije bilo tako dosadno jer smo imale predivan seks pod tušem.

Narednih nedelja smo nastavile da dolazimo da gledamo naše momke kako igraju fudbal, ali ne zbog fudbala. Znate već zbog čega. Ponovile smo seks pod tušem još nekoliko puta kad god bi svlačionica bila prazna.

gole hrvatice za hotlajn

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 82

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 82

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 82

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 82

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: