Vlažni Snovi

vlažni snovi kako jebem drolju

Ljubimo se i mazimo u autu

Prvo ćemo se upoznati. Sešćemo u kola. Parkiraću negde u mrak. Maziću te, ljubiti po vratu, rukama prelaziti preko tvojih grudi. Maziću ti i dirati nabrekle bradavice. Spustiću prste niže i zavući ih u tvoje gaćice. Mmm, tebi se to sviđa.

Prijaju ti moji prstići u tvojoj vagini. Maziću ti pičku dok ne ovlaži. Trljaću ti klitoris.

Napalićeš se, a onda ćeš me snažno uhvatiti za kurac. Izvadićeš ga iz mojih gaća i masiraćeš mi glavić. Volim kad mi devojka trlja glavić. Prvo ćeš pljunuti u svoju šaku i navlažiti moj glavić da lepo klizi. Tako podmazanog ćeš ga trljati i drkati.

Trljam ti vrelu napaljenu pičku

Ja ću ti zavući prst duboko u pičku. Prvo jedan, pa drugi, a zatim i treći. Uživaš i stenješ. Voliš kad su ti moji prsti u pičkici. Stenješ, uživaš i vlažiš sve više i više. Moliš me da ne prestajem. Uživaš dok ti trljam picu. Ja to odlično radim, zato i uživaš.

Uživam i ja. Kurac mi je i dalje tvrd. I dalje mi trljaš i masiraš glavić. Sad mi čližeš glavić i pušiš kurac. Ooo, da. Ližeš moja muda puna sperme. Znam da to voliš. Osećaš da ću svršiti. Stiskaš mi sve jače i jače nabreklu kurčinu. Svršavam ti u usta. Vadim ga iz usana jer želim da te poprskam po telu.

Prskam ti po faci i po sisama. Prskam te celu po telu. Osećaš vrelu spermu u ustima.

Podseća te na majkin topli ručak kako ti je nekad kuvala, a sad se jebeš sa kim stigneš po automobilima i raznim parkinzima. Eee dokle si dogurala, a mislila je bićeš doktorka ili arhitekta. Fukso.

pička i klitoris

Oboje želimo da se jebemo

Nije nam dosta. Oboje želimo da se jebemo. U blizini je neki jeftin hotel. Za drolju kao ti, ne bih dao više od 20 evra za sobu.

Tebi ne bih dao ni dinara jer ti se jebeš zato što voliš, a ne za pare. Odlazmo u hotel. Portir mi daje ključeve i namiguje u stilu, izjebi dobro ovu fuksu. Ja se smeškam i bez reči, pogledom, potvrđujem da mi je upravo to i namera.

Ulazimo u sobu, sa vrata te napadam. Skidam sve sa tebe. Bacam te na krevet.

Dižem ti noge uvis, širim ih, spremam se da ga ubacim. Trenutak. Propuštam nešto. Ne ubacujem ga. Ližem ti bradavice. Nabrekle su i tvrde. Volim tvrde bradavice. Podsećaju me na trešnje u proleće. Ližem ti pupak. Spuštam se sve niže i niže.

Ližem ti pičku kao lizalicu

Mmm, mogu da je namirišem i sa 50 metara. Tvoja mirišljava pičkica me obara s nogu.

Ne znam da li da je mirišem kao cveće ili oližem kao lizalicu.

Ipak odlučim da je poližem. Ližem ti vrelu napaljenu pičku. Prelazim jezikom i na tvoju guzu. Ližem ti čmar. Osećaš me svuda. Goriš i želiš me. Prstima i jezikom ti obrađujem pičku. Svršavaš jako i brzo.

Seks pod tušem

Onda idemo pod tuš, mazimo se. Obožavam seks pod tušem. Vrela voda curi po nama. Stojim iza tvojih leđa. Osećaš moj ogroman kurac na tvojoj guzi. Čvrsto te držim za sise, trljam ti bradavice, a onda polako stavljam svoju kitu u tebe.

Naguzio sam te. Želiš ga celog u sebi.

Čvrsto te držim za bokove. Širim ti guzove i gledam kako te moja kurčina probada. Nabijam ga sve brže i brže. Osećaš da te moja ogromna muda udaraju po guzi. Puna su vrele sperme.

Svršavaš, a onda ga vadim. Saginješ se, uzimaš ga u usta, pušiš ga jako i punim te. Vadim ga. Glavićem ti mazim bradavice i razmazujem ostatke sperme po sisama.

seks pod tušem u kupatilu

Seks u kuhinji

Onda malo odmaramo na krevetu. Odlazim u kuhinju, spremam neku klopu i piće. Ti ulaziš u kuhinju. Želim te. Hoću da te tucam na stolu, na podu, na prozoru,… Stojiš pored stola. Naguziš se i pokazuješ mi tvoju guzu, otvor pičke. Prilazim i mazim ti klitoris. Čvrsto se držiš za sto rukama. Ližem ti pičku, guzu,…

Uzimam maslinovo ulje i mažem ti čmar. Polako približavam svoju nabreklu kitu i ulazim. Osećaš me u guzi. Polako ga uvlačim, boli te, ali slatko. Prstima ulazim u tvoju picu. Osećaš me u svakoj rupi. Svršavaš brzo, a i ja. Istovremeno. Prskam te po guzovima, a onda nastavljam da ti ližem pičku.

Poza 69

Osećaš da ne možeš više, ali ja hoću još. Uzimam bananu i prelazim preko tvojih usana, sisa, stomaka, a onda, guram ti jako bananu u pičku. Ne možeš više. Hoćeš da svršiš još, ali si gotovo presušila. Uzimaš mi kurac. Drkaš ga. Osećaš kako raste. U pozi 69 ja ti ližem čmar, guram ti bananu, ližem klitoris, sisam ga i trljam.

U tvojim ustima raste moja kurčina. Osećaš da je mnogo debeo. Ogroman. Maziš mi jaja, ližeš ih i svršavaš.

Onda stanem ispred tebe, gledaš me u oči. Ispred tebe je moja ogromna nabrekla kita puna sperme. Maziš ga, ližeš glavić i sisaš ga. Svršavam. Gledaš me u oči, gutaš spermu, a onda ližeš glavić i sakupljaš svu spermu koja izlazi. Oblačimo se i razilazimo. Svako ide na svoju stranu.

Ovako zamišljam seks sa tobom, a ti me i ne primećuješ. Skroz sam nebitan u tvom životu. Niko i ništa. Toliko puta sam pokušao da ti priđem, da uspostavimo kontakt, započnemo razgovor, upoznamo se. Ništa od toga. Ti i dalje misliš da sam ja neki krelac i ne želiš ni da se upoznamo.

napaljena i vlažna devojka za seks

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 20

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 20

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 20

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 20

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: