Pičkica iz razreda

pičkica iz razreda

Imala je velike grudi i guzu

Zovem se Darko. Ovu priču što ću vam ispričati se desila dok sam išao u srednju školu. U razredu smo imali dosta dobrih riba, ali jedna je odudarala od svih.

Imala je šatiranu kosu, tamniji ten, velike grudi i savršeno oblikovanu zadnjicu.

Oduvek se ložila na starije frajere, koji su imali lovu i kola. Jednog dana ja se dogovorim da dođem kod nje da mi išatira kosu.

Kada sam stigao, njeni matorci su upravo odlazili. Mi smo ostali sami. Imala je kuću sa dvorištem u kojem su bile ležaljke za sunčanje. Razmutila je farbu i počela da me farba. Na sebi je imala neki minić i neku majicu do pupka, kroz koju su joj bile izbačene prelepe bujne grudi.

Želela je seks

Kad je završila sa šatiranjem rekla mi je da isperem kosu. Odvela me do kupatila. Kada sam završio, rekao sam joj da mi doda peškir da obrišem kosu i lice jer od hidrogena nisam mogao da otvorim oči. Pružio sam ruku, i umesto peškira, dodirnuo sam njene gole grudi.

Obrisala mi je lice i rekla, sad ćeš biti moj.


Ostala je samo u tangama. Počeli smo da se ljubimo. Uhvatila me za ruku i odvela do ležaljke u dvorištu. Ja sam legao a ona mi je svukla šorc i bokserice i počela da puši već uveliko nadignut kurac. Bio sam blizu da svršim. Svršio sam po njenim grudima. Onda je ona otišla na kratko do kupatila de se opere. Kada se vratila rekla mi je, nemoj da misliš da si završio. Tek sada treba da me zadovoljiš.

Seks na ležaljci u dvorištu

Legla je na ležaljku, a ja sam joj zubima skinuo tange. Počeo sam da joj ližem pičku. Gurao sam jezik dokle sam mogao. Može se reći da sam je jebao jezikom.

Počela je da dahće i da govori, ah, ah, ah, daj mi ga, napuni me, napalila sam se.

Digao sam se sa kolena i počeo da je divljački jebem. Dahtala je. Zatim je ustala i rekla mi da sednem. Poslušao sam je.

Ona se namestila na moj kurac i počela divljački da skače. Rekla mi je da izdržim još malo i da je blizu da svrši. Posle par trenutaka je jauknula od zadovoljstva. Svršila je. I ja sam odmah za njom.

Ležali smo još malo goli na ležaljkama i ljubili se. Zatim sam ja otišao. Posle toga kad god njoj ili meni roditelji nisu bili kući, mi smo se ovako družili.

seksi učenica za hotlajn Banja Luka

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 71

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 71

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 71

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 71

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: