Kako sam postala biseksualka

devojka gura prste u pičku drugarici

Ušla sam u WC dok se cimerka tuširala

Mara i ja (Dijana) smo studirale zajedno i plaćale smo stan po pola. Bile smo baš bliske, u to vreme čak i najbolje drugarice. Često smo hodale po stanu golišave, samo u gaćicama i brusu. Bile smo same ženske u stanu i to nam je bilo u redu. Kroz providne gaćice sam često mogla da vidim njen žbun.

Ja to nisam volela. Uvek sam bila sređena dole, sveže obrijana i nisam imala ni dlačice. Moja pica je uvek bila glatka i nežna. Momci su to voleli, a volela sam i ja.

Jedno jutro dok se moja cimerka tuširala, ušla sam u wc da piškim. Sela sam na WC šolju i raširila noge. Topao mlaz je izlazio iz moje pičke, a Mara je gledala u nju.

Kako imaš lepu pičku“, rekla je.

Pogledala sam je i pitala „kako to lepu“? Na šta je ona odgovorila „pa tako lepu, obrijanu“. Nasmejala sam se i rekla joj „pa obrij se, biće i tvoja lepa“.

Rekla mi je „plašim se da se ne povredim, ok ispod pazuha i noge ali dole me je strah“, i pitala me dali bih joj ja to uradila za nju? Rekla sam „naravno srce, hajde sad dok su ti dlačice vlažne da ti sredimo mačkicu“.

Obrijaću ti ja pičkicu

Obrisalala sam se i ustala sa WC šolje. Vadila sam iz ogledala pribor, kada sam slučajno u ogledalu videla da ona piški u kadi, dok joj je tuš uperen direktno u pičkicu. Prišla sam i sela na ivicu kade, i rekla „hajde ispiški se, treba da te sredim“.

Nasmejala se glasno i isprala je tušem. Posekla sam makazama dlačice, a onda uzela penu za intimno brijanje i lagano nežnim kružnim pokretima je utrljavala na njenu pičkicu. Ložila sam je malo iz zezanja, a ona je prihvatila igru.

Izustila je dugo i tiho „uuuh, mmmm“ i zamešala kukovima.

Namejale smo se obe glasno. Brzo je bilo gotovo. Njena pičkica je sad bila glatka kao guza. Htela je da odradim sve do kraja. Rekla mi je „hajde sada je operi lepo, hoću kompletnu uslugu“. Isprala sam je tušem i opet laganim pokretima je trljala po pički intimnim sapunom.

Počela je da se uvija i da ispušta iste one zvuke, mada se ovaj put nije folirala. Sve to mi je bilo zabavno. Ni na kraj pameti mi nije palo da će da se desi ono što je ubrzo usledilo.

drugarice biseksualke, lizanje pičke

Tuširanje u kadi

Pozvala me da uđem u kadu da se i ja istuširam. Ne znam kako, ali sam se odjednom napalila. Nisam lezbejka i nikad me devojke nisu zanimale, ali sada kao da je uticala neka magija na mene. Skinula sam brus i gaćice i pridružila joj se.

Tuširala me je, a ja sam se držala za njena ramena. Okačila je tuš na držač iznad naših glava. Voda je prskala po nama, a ona me je privukla ka sebi, stegla oko struka i poljubila. Stavila mi je jezik u usta. Dok je njen jezik jurio moj po ustima, ona je spustila ruku na moju pičku i počela da je nežno mazi.

Zatim je krenula ustima na dole, preko mojih grudi do stomaka. Klekla je i rekla:

„Sad ću ja da operem tvoju pičkicu kao što si ti moju“

Trljala me je intimnim sapunom, a ja sam osećala zadovoljstvo i počela da se uvijam lagano. Isprala mi je pičkicu laganim mlazom, a onda je na tušu podesila uži i jači mlaz. Stavila mi je tuš među butine i uperila je mlaz u moj ulaz. Lizala me je sve vreme.

Moj klitoris je uživao u dodiru njenog jezika, a ja sam se topila od miline. Stavila sam joj jednu nogu na rame i naslonila sam se na zid, a ona je lizala ulaz u moju pičku i prstom mi prelazila preko klitorisa.

Lizanje pičkice

Otišle smo u dnevni boravak onako mokre. Nismo se ni obrisale peškirom. Ja sam se bacila na trosed, a ona preko mene. Mazile smo se i ljubile svaki deo tela jedna drugoj trljale smo naše pičkice jednu o drugu u raznim pozama. Trajalo je dugo i bilo je savršeno.

Stavila mi je glavu među noge i njen jezik je sa velikim uzbuđenjem milovao moju napaljenu mačkicu.

Sve vreme sam i ja nju zadovoljavala. Trljala sam joj čmar jednim prstom a prstom druge ruke sam joj trljala pičkicu, dok je moj jezik lizao ulaz u njenu tesnu pičku. Jecale smo i uvijale se, kao dve zmije dok sam joj lizala pičku.

Podigla sam dupe visoko i naslonila ga na naslon troseda, a noge sam pružila uz zid pravo, oslanjajuči se samo na leđa. Ona je je klekla iznad moje glave raširenih nogu. Nagla se napred i liznula mi picu, a potom mi je raširila noge.

devojka liže pičku curi, dve devojke, lizanje pičke

Igra s guzom

Stavila mi je dva prsta u tesni pičorak i jebala me prstima žestoko. Onda je u jednom trenutku gurnula prst svoje druge ruke u moju guzu, i trljala svojom napaljenom pičkicom moju facu.

Kako me je palio prst u guzi, bilo je to jako lep osećaj, prsti u pici i prst u guzi.

Blago su se mešali skoro neosetni bol i veliki užitak istovremeno. Poželela sam da posisam taj prstić iz moje guze.

Uradila sam i ja njoj to isto, gurnula sam joj dva prsta u pičku i polizala joj slatki čmar. Zatim sam je bocnula prstom u dupence. Jedna drugu smo divlje jebale prstima i lizale.

Obe smo svršile

Prebacile smo se ponovo u pozu 69 a ja sam bila gore. Prsti i jezici su nastavili da rade sve isto.

Obe smo drhtale. Naša tela su se tresla, a kukovi su pravili kratke trzaje. Dahtale smo kao životinje dok smo svršavale. Otvorila je širom usta i obuhvatila celu moju picu. Njen jezik je bio u meni.

Svršavala sam na njenim ustima a moji sokovi su se cedili preko njenog jezika u njena usta.

Sve vreme, užitak je povećavao prst u mojoj guzi. Na kraju sam legla preko nje i spustila glavu na njene grudi i poljubila ih. Ostale smo tako jako dugo.

Ovaj neplanirani seks u kupatilu bio jedno fenomenalno iskustvo i sad sam zvanično biseksualka! Sledeće što bih volela da probam s njom je seks u troje, ali ne sa još jednom curom, već sa momkom.

drugarice lezbejke, biseksualke

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Biseksualke za HOTLAJN Razgovor

Mi smo drugarice biseksualke. Volimo seks jedna s drugom, a volimo i seks s momcima. Pozovi nas i reci nam kako zamišljaš seks sa lezbejkama, a mi ćemo ti reći šta volimo da radimo zajedno u krevetu, a šta volimo s momcima.

Pozovi nas (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 35

Ako si sada na telefonu, pozovi nas klikom na slušalicu:

Pozovi nas (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 35

Ako si sada na telefonu, pozovi nas klikom na slušalicu:

Pozovi nas (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 35

Ako si sada na telefonu, pozovi nas klikom na slušalicu:

Pozovi nas (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 35

Ako si sada na telefonu, pozovi nas klikom na slušalicu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *