Grupnjak s Danijelom

grupnjak s kolegenicom

Opuštanje uz vino

Evo da vam i ja pošaljem našu istinitu priču. Zovem se Dragana i imam 33 godine, a muž Filip 36. Živimo u jednom malom gradiću u Austriji. Pre nekoliko godina tu se doselila još jedna naša žena udata za Austrijanca.

Malo po malo ona i ja smo postale najbolje prijateljice. Deca su nam se lepo slagala iako je naš sin bio 3 godine stariji od njenih curica.

Moj muž i ja smo u odnosu na Danijelu imali odličan brak. Ona se nakon 4 godine braka rastala od muža koji je otišao da živi u drugi grad, tako da je Danijela sad najviše vremena provodila sa nama.

Tako nije ni bilo čudo da smo nakon nekog vremena počeli otvoreno da pričamo i o seksu. Čak i moj muž.

Gledali smo naše privatne porniće

Tako je bilo i jedne subote pridveče. Deca su joj bila kod bivšeg muža, a naš sin je spavao kod prijatelja. Nakon dve flaše vina počeli smo da se opuštamo. Tako je počela priča o seksu.

Ispričala nam je kako se kod kuće sama zadovoljava porno filmovima i vibratorom od kojih ima celu kolekciju.

To nas je već malo uzbudilo tako da je moj muž predložio da zajedno gledamo naše porniće i nas dve smo pristale. Filip je doneo nekoliko filmova i još dve flaše vina. Legao je na kauč između nas i počeli smo da gledamo.

Nas dve smo odmah počele da komentarišemo kako koji kurac izgleda, kako su lepi, debeli i veliki.

Filip nam je govorio ako ne prestanemo sa tim pričama da će njegov kurac toliko da naraste da će mu pući farmerke. Mene je ta pomisao toliko uzbudila da sam mu rekla da je bolje da ih skine. Nije mu trebalo dva puta reći.

pušenje kurca u trojku i grupnjak

Seks u troje

Nakon par minuta je na TV-u jedan tip sa lepim debelim kurcem jebao dve ženske. Bio je to dobar grupnjak. Ja sam prokomentarisala da je to u redu ako može obe pičke da zadovolji.

Na to je Danijela sa smehom upitala moga muža da li bi on mogao izjebati dve odjednom na šta je on odgovorio da može da proba.

Videla sam po izrazu njenog lica da ju je to napalilo i prihvatila sam tu igru. Počela sam da mazim Filipa rukom preko šortsa od čega mu je kurac u sekundi narastao.

Danijela je počela rukom preko moje da ga miluje a on je počeo da stenje. Nisam više mogla da izdržim i oslobodila sam ga od šortsa.

U rukama sam držala kurčinu moga muža koja nije bila posebno velika, ali je zato debljina bila baš kakvu sam volela. Ispostavilo se da se i Danijeli dopala debljina kurca mog muža. Sagnula sam glavu u njegovo krilo i počela da ga lagano pušim.

Danijela je počela da stenje pa sam joj ubrzo prepustila kurac. Njoj je trebao više nego meni.

Filip me uhvatio za sise i počeo da ih stiska, a Danijela je počela da se svlači, ali neispuštajuci kurac iz usta. Pušila ga je s uživanjem i bez prestanka. Ipak dugo nije pušila nijedan kurac.

dve devojke, lizanje pičke

Pušenje kurca

Filip je meni naredio da stanem na kauč i da mu stavim pičku iznad usta. Uradila sam to, a on je počeo da mi je liže. To me je dovelo do ludila i nakon par minuta sam počela da svršavam.

Videvši to, Danijela je ustala i zauzela moje mesto pre nego što joj je Filip rekao. Njoj je trebalo još manje vremena da svrši, što nije ni čudo, jer osim njenih vibratora nije se već mesecima pojebala.

Ja sam pušila kurac a Danijela je legla pored Filipa i pružila mu svoje male sise da ih liže i grize.

Od toga je počela da stenje i molila ga je da joj zabije kurac u pičku.

Pogledao je prvo mene, kao da je želeo da me pita, da li je u redu da ga ona dobije pre mene. Sama pomisao na to me je palila. Gledala sam kako moj muž jebe moju najbolju kolegenicu. Jednom rukom sam gnječila svoje sise, a drugom mazila picu.

Lizanje pičke

Danijela je rekla da joj je želja da proba pičku. Namestili su me iznad njene glave i oboje su počeli da me ližu. Izluđivali su me.

Pre nego što sam skoro i drugi put svršila, izmakla sam se i lagano gurnula nju sa kurca i konačno ga i ja osetila u mojoj pički koja je pulsirala od želje.

Danijela je Filipu namestila pičku na jezik i u sekundi je svršila.

Filip se suzdržavao da ne svrši, ali svaki put kad bi rekao da više ne može i da će mu kurac eksplodirati, ja bih prestala sa mojim divljačkim jahanjem tako da bi dobio koju sekundu predaha.

grupni seks u troje

Prstići u pičkici

Kad ga je Danijela pitala da li bi je jebao u guzicu, više nije bilo suzdržavanja, izvadio ga je i svršio po mome stomaku. Niti meni niti Danijeli to nije bilo dovoljno i ona se već sagla da mu ga obliže. Filip je molio da prestane, ali je ona nastavila sa lizanjem.

Privukao me je sebi i počeo da me nežno ljubi na šta sam sve više počela da se palim. Danijela je uzela njegovu ruku i stavila je na svoju picu. Shvatio je šta želi i ubacio joj dva prsta u picu.

Ja sam opet sva gorela od želje. Uzela sam kurac iz Danijelinih usta i počela sam da ga obrađujem svojim jezikom.

Filip je u to vreme jebao Danijelu prstima, a jezikom joj lizao pičku. Kad mu je kurčina ponovo stajala kao koplje, ona ponovo upita da li voli da jebe u guzicu. Odgovorila sam joj da mene do sad nije jebao jer smo jednom pokušali i mnogo me je bolelo.

Analni seks

Ona predloži da ponovo sednem na njegov kurac i pre nego što ponovo osetim da ću da svršim da siđem s njega i da će mi ona pokazati kako da mi ga stavi, a da me ne boli.

Nakon par minuta ona svrši pod veštim Filipovim prstima i jezikom i reče njemu da se sad posveti meni, a ona ide u kupatilo.

Nakon nekoliko minuta se vrati sa kremom i upita da li sam spremna da primim kurac u dupe.

Sama pomisao me je opet dovela do ludila. I Filip je zastenjao kad sam ja pristala i rekao da sad nema nazad. Jebaće me dok mi ne rasturi bulju.

Danijela me okrenula na kolena i počela prstima da mi širi guzove. Filip se sagnu i poče da mi jezikom prelazi po anusu na šta sam ja već jaukala i cvilela od uzbuđnja.

Danijela je uzela kremu i prstom mi namazala debeli sloj kreme po bulji, pa je onda Filipu namazala već vlažni kurac. Meni je blago gurnula glavu prema kauču. Filip je rekao da samo od tog prizora mojih debelih guzova sperma u njemu kulja.

jahanje i nabadanje na kurac

Lagano je gurnuo glavić u moju guzicu, na šta sam ja vrisnula, a Danijela mi je rekla da se samo opustim i duboko udahnem.

Nežno je gurnula Filipa po guzici tako da je on ceo ušao u mene. Mislila sam da ću da se onesvestim od bola, ali za divno čudo, brzo je prestalo.

Filip je počeo sve snažnije da me nabija, a ja sam još uvek bila nepomična i lagano počela da uživam u primanju kurca u dupe.

Nabijanje na kurac

Nakon nekoliko minuta sam počela da hvatam ritam.

Sama sam krenula da se nabijam na Filipov čvrsti, debeli kurac, koji je tako lepo klizio u mojoj guzici.

Osetila sam da bi mogla tako da svršim i rekla Filipu. Njega je to toliko napalilo da je počeo tako jako da me jebe da sam mislila da se oko mene sve vrti. Danijela ga je uhvatila otpozadi za jaja i počela da ih masira. On je tako glasno vrisnuo, da sam mislila da mu ih je otkinula. Ispostavilo se da je vrištao od zadovoljstva.

Oboje smo bili toliko napaljeni da nam nije trebalo dugo. On je počeo da svršava i sa jednom rukom mene pljuskao po guzovima.

Taj osećaj da se ne mogu obraniti od njegovih udaraca i ta slatka bol u guzici i po guzici su učinili svoje i ja sam eksplodirala kao vulkan stenjajući glasno.

To je bila naša najbolja jebačina do sad za 14 godina braka. Ne samo da je to bila premijera našeg jebanja u troje, nego i početak mog jebanja u guzu koje mi je od tada svaki put sve slađe i slađe.

Sa Danijelom se od tada jebemo kad god nam se pruži prilika. Pokušavamo makar jednom u dva-tri meseca da ponovimo naše jebanje u troje i naše gledanje pornica. Mi stvarno uživamo i to je naša mala tajna. Svako ko ima dobru prijateljicu trebalo bi to da isproba.

seksi trudnica za hotline

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 62

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 62

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 62

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 62

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: