Seks sa Stanodavcem Umesto Kirije za Stan

seks sa stanodavcem umesto kirije

Bili smo u teškoj finansijskoj situaciji

Svi se sa setom sećaju svojih studentskih dana. Jedni kažu “Eh, kakva su to luda bila vremena.” Drugi kažu “Najluđe doba”. Trećima je u sećanju ostalo odlično društvo. Ono što je meni ostalo u sećanju pre početka studija bilo je siromaštvo moje porodice i velike teškoće da mi plate studije.

U osnovnoj sam bila vukovac, a u srednjoj odličan đak sa skoro svim peticama. Dobila sam stipendiju, ali nisam dobila mesto u studentskom domu. Smeštaj mi je bio najveći problem jer je Beograd skup grad.

Ta godina je mojoj porodici i meni bila izuzetno teška. Svi smo morali da radimo da bismo preživeli i uštedeli nešto novca za moje studije od oktobra.

Zamalo nisam odustala od studija, ali srećom, majka je tog leta bila primljena za stalno kao kasirka u lokalnom supermarketu. Gazda supermarketa znao je za našu tešku materijalnu situaciju pa je mojoj majci davao više smena, a često i po koju hiljadu više na kraju svakog meseca kao bonus za moje studije.

Našla sam skromnu studentsku sobu

Dolazim iz jednog malog mesta u Šumadiji. Najlogičniji izbor za studiranje bio je Beograd. S obzirom da nisam upala u studentski dom, živela sam daleko od fakulteta jer sam jedino tamo mogla da priuštim skromnu studentsku sobu.

U Žarkovu sam našla sobu za 50 evra. Kako je izgledala ta soba za 50 evra, pitaćete se. Nikako. Soba je bila malo ukopana u zemlju. Nešto kao podrum. Svega metar sobe je bio iznad zemlje, ostatak u zemlji.

Leti je znalo da bude prijatno jer nije bilo velikih vrućina, ali sam zato zime provodila u debelim vunenim čarapama umotana u ćebe po ceo dan. Nisam mogla sebi da priuštim grejanje na radijator ili drva.

Sve je to otežavalo i učenje, ali sam nekako izgurala prvu godinu. Dala sam uslov za drugu i imala odličan prosek – 9,5. Ispunila sam očekivanja mojih roditelja i bili su veoma ponosni. Ja sam im ćerka jedinica i bila sam prva iz naše familije koja je upisala fakultet.

Ostala sam bez novca za kiriju

Krajem leta, a pre početka druge školske godine, privatnik koji je držao supermarket je propao. Samim tim i moja majka ostala je bez posla. Drugog posla nije bilo u selu, a ni u varošicama oko sela.

Majka mi je dala poslednjih 50 evra za kiriju do kraja oktobra i rekla da je to sve što ima i da ne zna kako će da mi obezbedi kiriju od novembra. Zagrlila sam je sa suzama u očima rekavši samo “Hvala ti mama”. Progutala sam knedlu, mahnula joj i ušla u autobus za Beograd.

Gazda stana mi je besplatno sačuvao sobu do oktobra jer je znao u kakvoj sam teškoj finansijskoj situaciji. Rekao mi je da budem bezbrižna preko leta i da ne brinem jer će mi on čuvati sobu do oktobra.

Budimo realni, niko, ama baš niko, ko ima bar 60 evra mesečno za kiriju ne bi živeo u onom ćumezu. Jednom mi je slučajno priznao da sam ja prvi podstanar kog je imao u poslednje tri godine. Poslednja stanarka je navukla neku upalu pluća od onog podruma i završila u bolnici.

Meni je i taj ćumez bio dobar jer zaista nisam imala drugu opciju. Čak mi je i taj ćumez delovao nedostižno od novembra jer neću imati novca za kiriju.

mlada i lepa devojka

Radila sam, ali to nije bilo dovoljno za sobu i troškove

Nisam lenja osoba. Nemam problem da radim bilo gde. U prvoj godini sam vikendom radila kao konobarica u noćnom klubu na splavu, a preko dana radila promocije u Knez Mihajlovoj. Sigurno su me mnogi od vas videli nasmejanu i našminkanu kako sa osmehom delim flajere, ali je meni u dubini duše bilo veoma teško i nije mi bilo ni do šminkanja ni do smeškanja.

Imala sam par neprijatnosti sa nastrljivim muškarcima koji su me lupkali po guzi i dobacivali svašta. Sve sam to trpela zarad boljeg sutra kad završim fakultet, zaposlim se, budem svoj čovek i u stanju da pomognem mojima.

Od kako znam za sebe gledam ih kako se muče i želim da tome dođe kraj. Zaslužili su da žive bar malo dostojanstveno u starosti.

Na oba posla sam zarađivala sam jedva 10.000 dinara mesečno, odnosno 100 evra u ono vreme. To je bilo dovoljno za skromnu ishranu u skupom Beogradu.

Na drugoj godini sam nastavila samo promocije da radim jer vlasnik noćnog kluba nije hteo vikend radnike već samo one koji su mogli da rade 6 dana nedeljno. Iako su noću bile žurke, danju je klub radio kao kafić.

Poslednja kirija koju sam mogla da platim novcem

Došao je i taj 1. novembar. Rekla sam svom stanodavcu da nemam novca za kiriju i da ću do kraja dana da pokupim svoje stvari i da se iselim. Planirala sam do mojih da odem kući za vikend, a od ponedeljka do petka da zamolim neku kolegenicu sa faksa da samo prespavam kod nje. Učila bih u čitaonici i dolazila samo uveče na spavanje kako ne bih smetala.

Stanodavac je nekako saosećao sa mnom i mojom situacijom, jer je i on bio u sličnoj situaciji kao i ja. Njegova žena je nedavno dobila otkaz, te su imali samo jedno primanje, njegovu skromnu platu kao čuvar gradilišta u Beogradu na vodi. Trebao mu je novac od izdavanja te sobe.

Nepristojna Ponuda – Seks sa Stanodavcem Umesto Kirije

Duboko se zamislio, kao da je oklevao, pa rekao, “Slušaj, možda možemo nekako da se dogovorimo za tu sobu”. Pretvorila sam se u uvo. On nastavi, znaš kako, moja žena i ja već godinama nemamo seksualne odnose, a ja sam i dalje seksualno potentan i aktivan.

Zadnji put smo imali seks za našu godišnjicu, a pre toga za Novu godinu. Tako je otprilike zadnjih 7 godina. Seks jedva dva puta godišnje.

Mogu da ti dam ovu sobu besplatno ako bi ti htela da uskočiš u moj krevet ponekad. Ne dugo i ne često.

Nisam mogla da verujem šta čujem, a s druge strane mi je laknulo jer napokon imam opciju. Imam opciju da ne moram da molim kolegenice sa faksa za krov nad glavom. Imam opciju da imam mesto za učenje i spavanje.

Ćutala sam i razmišljala. U mojoj glavi misli su letele brzinom svetlosti. Šta kako, da li da pristanem ili ne. Prošla sam kroz desetak opcija za 5 sekundi i samo tiho progovorila “Dogovoreno”.

On se osmehnuo. Kao da je laknulo i njemu i meni. Ovo je win win situacija, gde oba participanta imaju na kraju korist.

mlada i lepa devojka

Stanodavac je izgledao ok za svoje godine

Ne znam koliko mu je bilo godina. Par puta je pomenuo da ima sina i ćerku mojih godina negde u inostranstvu koji se maltene i ne javljaju, ne dolaze u posetu i ne šalju novac. Verujem da je bio godina kao moji roditelji.

Iako je i on imao težak život, nije izgledao toliko istrošeno. Dok sam razmišljala da li da pristanem na seks sa stanodavcem zbog kirije, uzela sam i tu opciju u razmatranje.

Nije izgledao staro. Valjda je često spavao na poslu pa je i to uticalo na njegov izgled. Fizički je bolje izgledao od većine svojih vršnjaka. Mogu slobodno reći da je izgledao mnogo bolje od mog oca. Nije da imam neke skesualne afinitete prema ocu. Kažem ovo jer su sličnih godina.

Od ovog meseca stanarinu ne plaćam novcem već pičkom

Rekao je da ću za stanarinu morati da “platim” 1. i 15. u mesecu. Iako se za seks realno dobija mnogo više, a ne samo 25 evra, bila sam zadovoljna jer niko ne bi morao da zna da se jebem sa nekim za stanarinu.

Da sam tražila mušterije preko fejsbuka, instagrama ili oglasa, kad tad bi me neko provalio šta radim. Možda bih i zakonski imala problem. Ovako, seks sa stanodavcem umesto kirije mi je delovao sasvim jer ok, jer osim nas dvoje, niko ne bi morao da zna šta radim da platim svoju studentsku sobu.

Rekao mi je, “Doći ću večeras kad moja žena zaspi.”

Složila sam se sa tim. Bio je petak pa sam bez problema mogla da ostanem malo duže uveče. Srećom, njegova žena ide ranije da spava pa je on došao već oko pola 11 uveče.

Bila sam nervozna pre prvog plaćanja stanarine u naturi

Celog dana sam bila nervozna. Nikad nisam imala seks sa nekim ko je toliko stariji od mene. Imala sam jednu dugu vezu u svom selu, ali sam sa tim momkom spavala tek zadnja dva meseca naše veze. Nisam bila baš iskusna u seksu. Znala sam kako se to radi, ali sam bila nevešta. Moj bivši momak je bio mojih godina. I on nije bio mnogo iskusan pa me nije mnogo čemu ni naučio. Valjda će me ovaj stariji čovek naučiti nečemu što do sad nisam znala.

Popila sam dve rakije da me prođe nervoza, istuširala se i obukla nešto sasvim obično. Ipak ne idem na sastanak sa nekim zgodnim momkom, već studentsku stanarinu za sobu plaćam seksom. Ne mogu reći da sam se radovala tome, ali mi je to bila jedina opcija. Kako kažu, cilj opravdava sredstvo. Za 5, 10 ili 50 godina, ko će me pitati kako sam završila studije. Biće samo bitno da sam postala svoj čovek i pomogla mojima. Studirala sam medicinu, a u medicini itekako ima budućnosti.

mlada i lepa devojka

Lepo se obukao i doneo flašu vina

Iako je živeo sprat iznad mene, došao je lepo doteran. Obukao je svoje jedino odelo koje ima, cipele, pantalone, košulju. Izgledao je kao drugi čovek u odnosu na to kako je izgledao u toku dana.

Najpre se izvinio što ovo radi. Rekao je da mu je ovo prvi put da radi ovako nešto. Čak je napomenuo da će nekako morati da nadoknadi tih 50 evra koje ne uzima od mene za stanarinu i da je već obavestio vlasnika gradilišta da mu vikendom da duplu smenu.

I meni je malo laknulo kad sam uvidela koliko je ljubazan i uviđajan. Mislila sam da je običan prostak koji koristi moju finanskijsku situaciju, ali je on ustvari bio fin i kulturan čovek sa lepim manirima.

Pretpostavio je da ću biti nervozna pa je doneo flašu vina da se malo opustim. Popili smo celu flašu vina za 15-tak minuta. Baš mi je trebalo da me malo opusti. Rakija me uopšte nije uhvatila, a nisam imala više od dve čašice.

Seks sa stanodavcem je bio fenomenalan

Kakav je bio seks? Mogu vam reći da je znao šta radi. Od početka do kraja me vodio nežnim poljupcima, pokretima. Mazio me, ljubio gde treba i na trenutke dovodio do ludila.

Da je 15 godina mlađi, bez problema bih se zabavljala sa njim. Čak bih mu možda i sama prišla u nekom kafiću ili klubu.

Dok smo se seksali bio je presrećan. Vidim da mu je to baš trebalo, a nije mogao da dobije od svoje žene. Priznao mi je da ovakav seks sa svojom ženom nije imao još od dana kad su se zabavljali.

Znam da vas zanimaju detalji seksa, ali sam ja malo sramežljiva i stidljiva da bih pisala o tome. Jednostavno, zamislite i sami kako izgleda seks sa starijim čovekom i mladom devojkom od 20 godina. Ono što je bitno u mojoj ispovesti nije kako sam se seksala sa njim, već kako sam završila faks plaćajući kiriju na ovaj način.

Sledeći put sam ga videla 15. u mesecu. Slična situacija, on u odelu, flaša vina, dobar seks.

Izveo me na večeru

Treći put, 1. decembra nije došao u moju sobu. Poslao je ženu u Vrnjačku banju. On je ostao u Beogradu pod izgovorom da mora da radi. Ovo ga ionako nije iskoštalo jer je iskoristio vaučer od 5.000 koju je dobio od države, pa je njegova žena mogla da uživa i na njegov račun. Naravno da nije odbila. 1. decembra nije došao u moju sobu, već me izveo u restoran. Ako bih vam rekla ime restorana, vi koji ste iz Žarkova biste sigurno rekli u sebi kako ste tamo bili više puta.

Ranije sam rekla da mi je odgovaralo što je sve ovo bilo tajno i što niko nije znao da se seksam sa stanodavcem umesto kirije za stan, ali sam imala neki dobar predosećaj i prihvatila njegov poziv na večeru. Bio je jedan mali odvojeni sto u uglu restorana gde je malo ko mogao da vidi starijeg čoveka sa devojkom koja je mlađa čak i od njegove ćerke. Bilo je par pogleda prema nama, ali kako je on sedeo leđima okrenut prema ostatku kafane, niko nije mogao da vidi sa kim ja ustvari sedim, kao ni da prepoznaju njega, svog prvog komšiju iz Žarkova.

mlada i lepa devojka
Večera je bila super, sveće, vino, hrana. Naravno, on je sve platio. Vlasnik restorana je njegov dugogodišnji prijatelj koji je znao njegovu situaciju sa ženom i obećao da će držati jezik za zubima. To je ustvari jedino mesto gde je mogao da me izvede, a da bude siguran da to neće doći do njegove žene. Kako se kasnije ispostavilo, bio je u pravu. Njegova žena nikad nije saznala.

Imala sam najbolji seks u životu

Posle večere smo otišli kući i imala sam svoj najbolji seks ikada. Ne pamtim da sam imala bolji seks sa njim ili nekim drugim kasnije. Još uvek sam mlada, ima vremena da se to promeni, ali do sada, to veče pamtim kao svoj najbolji seks u životu.

Ne znam kako bih sve opisala, ali jednom rečju, doveo me do ludila. Ko bi rekao da se u starijem čoveku krije toliko strasti. Verovatno se sve to skupljalo u njemu svih ovih godina bez seksa sa svojom ženom.

Kasnije mi je više puta priznao neke detalje iz seksualnog života njega i njegove žene. Uopšte ga ne osuđujem što je nju varao sa mnom. Imao je svako pravo. Nakon porođaja postala je frigidna. Nije mu dala tri godine. On je čak ni tad nije prevario. Ovo mu je prvi put. Shvatio je da mu život prolazi i da neće doveka biti potentan. Takođe se sažalio nad mojom situacijom i želeo da mi pomogne. Hvala mu na tome.

Spavali smo sve češće i češće

Iako sam te večeri imala najbolji seks u životu, to ne znači da kasnije sa njim nisam imala dobar seks. Nakon 1. decembra nije više dolazio 1. i 15. u mesecu već malo češće. Viđali smo se kad god smo mogli. Kad god je on uspavao svoju ženu ranije ili poslao u banju ili kod njene majke.

On i žena su se dogovorili da žive u dnevnoj sobi, a da njihovu spavaću sobu izdaju još jednom studentu. Sa malo više novca, počeo je da mi obezbeđuje i hranu. Ne puno, ne nešto gala, ali dovoljno da se prehranim. Ja sam dosta zgodna i mršava te ne jedem puno. Njegova žena mu je stalno kuvala. Krišom je sipao hranu u tanjir i donosio meni. Čak mi je i ona sama više puta donosila hranu znajući moju finansijsku situaciju. Nisam osećala grižu savest jer sam spavala sa njenim mužem. Svakis eks je bio fenomenalan. Zašto bih se loše osećala kad sam zapravo uživala.

Ne mogu tačn da izbrojim koliko sam puta spavala sa njim, ali sa početnih dva puta mesečno, nekad smo prelazili i brojku od 6-7 puta mesečno. Dešavalo se da ne spavamo ni jednom kad on mora sa ženom na selo ili kod njenih ili kad ona do kasno uveče gleda neki rijaliti program, farmu ili parove, pa ne može da se iskrade do mene. Da, da, farma i parovi. To je bilo relativno skoro.

mlada i lepa devojka

Diplomirala sam i zaposlila se

Da budem iskrena, diplomirala sam sad u julu. Avgusta sam aplicirala za posao, a u septembru već počela da radim. Nedavno sam primila svoju prvu platu i napokon bila srećna jer sam mogla da pomognem mojima. Sa drugom platom ih šaljem negde na odmor, a leti na more. Zaslužili su. Srce mi je puno.

Nije mi krivo što sam se seksala sa stanodavcem umesto plaćanja kirije. Meni je bilo lepo, njemu je bilo lepo. Win win situacija.

Uspešno sam završila studije, postala svoj čovek, a njemu ću biti večno zahvalna jer me je naučio mnogim tajnama u seksu.

slatka crnka za hotlajn

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 73

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 73

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 73

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 73

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: