Karanje u Busu

seks u autobusu

Idemo na izlet van grada

Secam se tek sam napunila 18g. Pocele su letnje vrucine. Jedva sam cekala da mogu oblaciti haljinice i suknjice. Pored toga sto se volim oblaciti lagano, jako mi prijaju pogledi muskaraca, pa i devojaka.

Bila sam kod drugarice. Imale smo dogovor otici na ceo dan u izletnicko mesto blizu grada. Donde se moglo doci gradskim prevozom, ali put traje nesto vise od pola sata i to ako nema saobracajne guzve.

Krenule smo busom

U trenutku sam shvatila – pa njemu je počeo da raste.

Popele smo se u autobus, zadnja vrata. Obe smo volele gledati kroz zadnje staklo. Na sledecoj stanici autobus je bio pun da su se svi tiskali jedni o druge. Pocela sam osecati kako me neko u toj guzvi pritiska celim svojim telom, sasvim uobicajeno u krcatom autobusu.

Malo okrenuh glavu ne bih li videla ko stoji iza mene i primetih obrise zgodnog muskarca, od koga je oko mene bio veo prijatnog muskog parfema. Ni na pamet mi nije palo u tom trenutku da će ovo biti moje prvo karanje u busu.

Tip iza mene se pribijao sve više uz mene

U trenutku sam shvatila – pa njemu je poceo da raste.

Jos jedna stanica – cinilo se da ce ljudi stajati jedni drugima na glavi. Onaj tip iza mene jos se nekako vise pribio uz moje telo. Osecala sam kako dise. Najednom paznju mi je privukao neki pokret na mojoj levoj butini. U trenutku sam shvatila – pa njemu je poceo da raste.


karanje u busu

Baš mu je bio tvrd

Osecala sam ga kao cvrstu debelu kitu koja je vrela prislonjena uz moju guzu. Postalo je jos toplije. Njegova kita se pomerila i lagano kretala ka sredini moje guze. Joj, sada je medju mojim guzovima. Čini mi se da mu je vrh čak do mojih ledja.

A onda se poceo pomerati. Lagano, lagano, gore dole, trljajuci svojom vrelom kitom unutrasnjost moje guze. To me je palilo. Osecala sam preko moje haljinice, kako se jedva malo odvojio da ga nisam sada osecala celom duzinom vec samo njegov vrh koji se spusta nanize, a onda… haljinica mi se na bokovima zategla i on se nasao izmedju mojih nogu, sabijajuci svojim vrhom, haljinu izmedju mojih nogu sve dok nije se mogao videti cak napred kao brezuljak koji štrči.

Njegov kurac je bio između mojih nogu

Osecala sam napetost njegove trenerice, moje haljine i njegovog ogromnog kurca izmedju mojih nogu dok mi je pokretima celom duzinom trljao ribicu. Pocela sam se vlaziti. Izvlacio ga je do moje guze, pa opet napred sve jace nadrazujuci me.

Odjednom osetih kožu njegovog kurca na koži mojih butina, iznutra…

Krisom sam pogledala koliko sam mogla u onoj guzvi da li nas neko moze primetiti. Ali svako je bio zaokupljen svojim mislim, pricom sa nekim do sebe i sl. Njegovi naleti su postajali jaci. Imala sam utisak da me kukovima odize uvis.

Onda, nesto se promenilo. Shvatila sam da ne osecam vise napetost njegove zategnute trenerke, a on je opet bio isto kao malocas sve vise me pribijajuci uz zadnje staklo autobusa. I tada njegov kurac vise nije isao svom svojom duzinom po mojoj ribici, vec kao da je preko tkanine haljine i mojih gacica trazio prolaz u moju rupicu. Sada mi trlja unutrasnost butine, odozdo navise, odozdo navise, pa opet, odjednom osetih kožu njegovog kurca na koži mojih butina, iznutra… Krece se navise, podizuci mi krajeve suknje, jos vise.

seks u autobusu

Njegov glavić je u mojoj ribici

Bojala sam se disati, da me neko ne bi primetio, a tako bih rado zastenjela od zadovoljstva.

Sada nas samo tanka nit mojih gacica deli. Pa on, on ce me… joj… Ivica gacica mi je skliznula ka guzi i on ga je uvukao ispod njih. Jos jedan pokret i osetih njegov glavic na ulazu u moju ribicu. Disanje mi je postalo ubrzano. Poceo je dug ulazak njegove kite u mene. Bojala sam se disati, da me neko ne bi primetio, a tako bih rado zastenjela od zadovoljstva.

Uzbuđivao me je osećaj da radim nešto zabranjeno

Osecaj da je u meni nepoznati muskarac, u guzvi u kojoj nas svakog trenutka moze neko videti, osecaj da radim nesto nedozvoljeno, zabranjeno, uzbudjivao me je jos vise. Strahovi i razmisljanje da sam se tako lako podala nepoznatom vristali su u meni, borili se sa osecajem zadovoljstva, njegovim naletima na moju uvek prisutnu zelju za necim novim u meni.

Pratila sam telom njegove nalete trudeci se da ih sjedinim sa drmusanjem autobusa koji je milio kroz gradsku guzvu. Izvlacio ga je do ulaza u moju ribicu pa opet nabijao. Onda sam osetila lake i kratke pokrete kao da je zeleo da me tuca samo svojim vrhom, onda opet do kraja, do dubine, moje sokovima ispunjene ribice.

Obilno je svršio po mojim butinama

Dugi, lagani naleti njegovih kukova podizali su i sirili moju guzu. Tada osetih njegovu šaku na mom pubisu, spusta se, zavlaci pod suknju. Njegovi prsti ispod gacica, na mom klitorisu… Vise nisam mogla… Osecaj topline u stomaku, u ribici, vrelina u meni stegli su misice moga tela. Nabila sam se na njega jednom, drugi put. Ribica se stegla u grču sladostrašćca. Jos jedan njegov dubok nalet i reka sperme prosula se po unutrasnjosti mojih butina, vrela, slivala se niz moje noge i golicala.

Nabila sam se na njega jednom, drugi put. Ribica se stegla u grču sladostrašćca.

Sledeca stanica, komesanje iza mojih ledja, okrenula sam se, njega vise nije bilo.

gola plavuša pokazuje sise i pičku

KLIKNI OVDE da pogledaš moje slike!

Pozovi me (iz Srbije) na broj
0906/400-095
– Cena 120 din/min
opcija 4

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Republike Srpske) na broj 094/593-069
opcija 4

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Federacije BiH) na broj 094/270-132
opcija 4

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu:

Pozovi me (iz Hrvatske) na broj 064/605-069
opcija 4

Ako si sada na telefonu, pozovi me klikom na slušalicu: